Köpvillkor

 

Pris

I priserna ingår moms med 25 %. 

Leveranser - Leveranstid

Eventuell fraktkostnad tillkommer vid utcheckning av varukorgen. Normalt levereras lagervaror inom 3-10 dagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar). Varor som ej är lagervaror levereras med 10-30 dagars leveranstid om inte nya beställer varor från fabriken.

- Betalning med Kreditkort
Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard/Eurocard. Det tillkommer ingen extra avgift om du betalar med ditt kreditkort. 

Avgifter


Vi redovisar priser inklusive moms. Inga övriga skatter eller avgifter (förutom frakt) tillkommer vid beställning om ej annat specificeras. 

Återbetalningar

En eventuell återbetalning görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur. 

Ångerrätt och öppet köp i 14 dagar


Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej öppnad, förstörd eller skadad. Du som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste kvitto eller kopia på denna medfölja. Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera självkostnadspris för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot postförskott. 

Reklamation

Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten samt att produkten måste vara i obruten förpackning.

Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut.